پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 118649
وايبر؛ يکي از تهديدآميزترين شبکه‌هاي اجتماعي موبايلي است
تاریخ انتشار : 1393/06/05 09:01:52
نمایش : 1861
دبير بخش فناوري اطلاعات دومين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال انقلاب اسلامي وايبر را يکي از تهديد آميزترين شبکه‌هاي اجتماعي موبايلي دانست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي فلاح دبير بخش فناوري اطلاعات دومين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال انقلاب اسلامي در نشستي با عنوان امنيت اطلاعات در فضاي مجازي اظهار داشت: اگر به سايت نرم‌افزار وايبر مراجعه کنيد مي‌بينيد که کشور توليدکننده آن اسرائيل است.

وي ادامه داد: اين نرم افزار در سال 2010 توليد شد و فراگيري آن بيشتر از ساير نرم‌افزارهاي تحت شبکه‌هاي موبايلي است و تا کنون حدود 4 ميليون کاربر در ايران دارد.

دبير بخش فناوري اطلاعات دومين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال انقلاب اسلامي تصريح کرد: همان روزهايي که بحث فيلتر کردن شبکه‌هاي اجتماعي موبايلي مطرح بود ما به مسئولان بخش فيلترينگ نيز گفته بوديم که اولويت فيلتر کردن بايد با وايبر باشد اما به اشتباه «وي چت» فيلتر و باعث شد جمعيت آن به سمت وايبر سرازير شوند.البته نمي‌توان با فيلتر مقابل اين نرم‌افزارها ايستاد و اين فقط يک راهکار مقطعي و کوتاه مدت است.

فلاح خاطرنشان کرد: اين نرم‌افزارها آمده‌اند تا حريم‌ها را تغيير دهند چرا که به طور خلاصه ناخودآگاه و خودآگاه بيان و آشکار مي‌کنند.

وي با اشاره به مشخصات نرم افزار وايبر و تهديدات آن افزود: مدير وايبر به نام تالمون مارکو از افرادي است که نامش در توليد نرم افزارهاي جاسوسي معروف بوده است و خود اظهار کرده 20 ميليون دلار از يک سرمايه گذار اسرائيلي کمک گرفته و شرکت وي در حال حاضر 120 پرسنل دارد. همچنين در صفحه فيس بوک وي امده است که او در اسرائيل به دنيا آمده و بيش از اين به عنوان افسر ارشد اطلاعات دربخش نيروهاي دفاعي تحت نظر فرماندهي مرکزي اسرائيل خدمت کرده است.

دبير بخش فناوري اطلاعات دومين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال انقلاب اسلامي تصريح کرد: نرم‌افزار وايبر مانند ديگر نرم‌افزارهايي که در کشورهاي ديگر ساخته شده است يک سري تهديدات ذاتي و عملکردي دارد به طور مثال اين نرم‌افزار مي‌تواند دفتر تلفن گوشي شما را بخواند و اگر شما موقع ثبت‌نام در اين نرم‌افزار ليست تلفن خود را به نرم‌افزار ندهيد نمي‌توانيد وارد آن شويد. ضمن اينکه در توضيحات سايت زمان ثبت نام يک کاربر از او مي‌خواهد که يک کپي از مشخصات تلفن را در سرور اصلي نگه دارد.

فلاح با خطرناک خواندن نرم افزار وايبر که درحال فراگيري زياد در کشور است گفت: سال 2013 عربستان وايبر را فيلتر کرد و بعد از آن کشور پاکستان نيز نرم افزارهاي وايبر، اسکايپ، واتس آپ به دلايل امنيتي مسدود کرد.

وي در پايان خاطرنشان کرد: اگر واقعا يک کاربر قصد استفاده از نرم افزارهاي تحت موبايل را دارد توصيه مي‌کنيم از نرم افزاري به نام استاپ بلو استاک استفاده کند چرا که اين نرم افزار مانند يک محيط پيش زمينه بر روي گوشي شما ايجاد مي‌کند بدون اينکه اطلاعات خاصي از شما بخواهد. ضمنا در اين محيط جديد مي‌توانيد قبل از نصب هرگونه از نرم افزارها کاربرد آن را بسنجيد و اگر مناسب بود از آن استفاده کنيد. در واقع محيط آزمايشگاهي است که از اشتراک اطلاعات بدون اگاهي جلوگيري مي‌کند.
منبع:تسنيم
انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html